Indlæser Begivenheder

Forårsudstilling

lørdag 13. maj 2023 - søndag 18. juni 2023

Fernisering lørdag den 13. maj kl. 14:00 – Gratis entré

4 spændende kunstnere:
Helle Bovbjerg -keramik. Lis Wuisman Jørgensen –grafik, foto, mixed media.
Karen Borten –maleri. Birgit Øvig –monoprint.

Birgit Øvig
Billedkunstner, kunsthåndværker, underviser, Golden Artist Educator, NLP master Coach. Farver har altid været en stor del af mit liv.

Jeg er uddannet på Kolding Kunsthåndværkerskoles tekstillinjen og har i en årrække designet tekstiler for bl.a. lnwear, Matinique, Bestseller, Vera Moda og Sodahl.
Ud over at have designet for modeverdenen har jeg udstillet i et stort antal kunstforeninger, virksomheder og hos private.

Jeg har videreuddannet mig med kurser på Aarhus Kunstakademi, studeret Neo Feng Shui og er uddannet NLP-praktitioner og coach. Øvig – Kunst & Kreativitet tilbyder kurser, workshops, undervisning, udstillinger og foredrag.

Mine malerier rummer min passion for farver, natur, blomster og poesi. For mig er Guds skønne natur det mest kraftfulde sted, vi kan komme i berøring med vores egen skaberkraft.

“Igennem de smukkeste passager finder du den direkte vej ind til dit hjerte”
Birgit Øvig 2014
https://birgitovig.com/Hjem

Helle Bovbjerg
I min keramiske praksis er jeg optaget af materialets karakter, overflader, udtryk og form. I mit formsprog bevæger jeg mig, mellem funktionalitet, installation og skulpturelt udtryk. Steder og temaer afgør hvordan jeg udformer og arbejder, med mine værker, og det er vigtigt de indgår i en indbyrdes fortælling.
https://hellebovbjerg.dk/

Karen Borten
Arbejder med Akryl og akvarel.
Uddannet på Svendborg Kunstskole, Langelands Kunsthøjskole og div. kurser i ind- og udland.
Har deltaget i udstillinger siden 1994 og er en del af sammenslutningen af Kunstnere i Favrskov.

Inspirationen findes oftest i naturen. Linjer og strukturer i landskabet, årstidernes skiftende farver og lys. Horisonter, rummet hvor himmel og hav mødes. En skovbunds farver og spirende vækster om foråret. Havens blomster og buske om sommeren. Forfaldet om efteråret, og vinterens nøgne kølighed.

I maleprocessen benyttes indsamlede linjer, farver og strukturer både fra dagligdagens gåture, samt fra rejser til bl.a. Spanien, Tyrkiet og Færøerne.
https://www.karenborten.dk/

Lis Vuisman Jørgensen
Kunstnerisk statement: Jeg er optaget af det skjulte, uventede og glemte materialer, deres æstetik, og at formidle materialets sanselige fortælling.
Jeg arbejder undersøgende og eksperimenterende med materialer og senest alger og planter indsamlet ved havet.
Jeg arbejder ofte med foto, grafik og mixed media.
https://liswuismanjoergensen.com/

Detaljer

Start:
lørdag 13. maj 2023
Slut:
søndag 18. juni 2023
Begivenhed Kategorier:
,

Kommende arrangementer