Indlæser Begivenheder

INDRA Rios-Moore Quartet (USA/DK) – soul, blues, gospel, jazz

2. august kl. 20:00

Entré 125 kr. – medlemmer 100 kr.

Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er uden tvivl en af de stærkeste jazzfortolkere, vi har haft i Danmark. Med fire albums, en Danish Music Award og en Amerikansk Grammy-nominering i bagagen, samt to nye album på vej, besøger Indra Tranum Strandgård.

Historiefortællingen er i højsæde hos Indra Rios-More, som sammen med Benjamin Trærup, Thomas Sejthen og Søren Bigum leverer en koncertoplevelse i international topklasse. Repertoiret indeholder både egne sange og nye personlige fortolkninger af så forskellige kunstnere som David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan, den svenske elektropopsanger Robyn, Johnny Nash, den klassiske komponist Claus Oberman, Duke Ellington og brødrene Gershwin.

Hvor sammensat ovennævnte repertoire end kan lyde, smelter alt sammen i en skøn og overbevisende helhed i hænderne på Indra og band. Indra har stærke rødder i den amerikanske musik med kraftig inspiration fra både soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots, men har sammen med sit band fundet ind til en lyd og et samspil, som er ganske unikt.

Køb din Billet

 

Detaljer

Dato:
2. august
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategorier:
,

Kommende arrangementer