Indlæser Begivenheder

Mirja Klippel & Alex Jönsson (Finland) – stemningsfuld singer-songwriter

19. juli kl. 20:00

Entré 125 kr. – medlemmer 100 kr.

Mirja Klippel & Alex Jönsson
Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver, sanger og multi-instrumentalist Mirja Klippel markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene.

Allerede hendes debut-EP Lift Your Lion (2016) indbragte den københavner-baserede musiker en Danish Music Award Folk som Årets Sangskriver. Siden har hun turneret flittigt i både Europa, Rusland og Nordatlanten, ligesom hun i 2018 udsendte det roste fuldlængde-album River of Silver.

Hendes seneste album, Slow Coming Alive, fik tre nominationer på Danish Music Awards Roots i 2021. Med dette album føjer Klippel atter nye nuancer til sin alternative og poetiske folk og fortsætter med at udvide dybderne og højderne i sin sangskrivning.

Med sin faste medmusiker Alex Jønsson, drager hun publikum ind i et organisk og atmosfærisk univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.

Køb din Billet

 

Detaljer

Dato:
19. juli
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategorier:
,

Kommende arrangementer