Indlæser Begivenheder

Påskeudstilling 2023

1. april - 30. april

Fernisering lørdag den 1. april kl. 14.  Gratis entré

Soloudstilling med Erik Lindberg – Maleren Af Verden

OM MALEREN AF VERDEN

Jeg arbejder på at få mennesker til at forstå noget, eller bare forsøge. Hvad er rigtigt og forkert i denne verden? Hvilken side af hegnet står vi og betragter det hele fra? Jeg tror, vi alle har intentionen om at gøre det bedste vi kan, uanset hvad vi ender op med at gøre.

Kan jeg med maleriet ændre folk til det bedre? Jeg kan da forsøge.
Det nemmeste i verden ville være at male de billeder som jeg ved, nemt kan sælges, men sådan virker det ikke i min hjerne Jeg kan endog få dårlig samvittighed, bare ved at stjæle mine egne ideer, som jo burde være legalt nok. Smil

Jeg er min egen største kritiker.
Jeg er ikke født med noget talent i tegneriet, det er bygget op over alle mine levende år. Når man så ved, at jeg har haft en blyant i hånden l 45 år, så er jeg ikke selv overvældet over kvaliteten. Men det bliver bedre, meget bedre…. Det er det mål, jeg arbejder frem imod.

Man kan hvad man vil! Og er det stadigvæk ikke nok, så må man bare ville det noget mere… . Jeg er bevidst om, at malerierne til tider er svære at læse, men jeg maler dem jo for min egen skyld, og der giver de små detaljer ret stor mening. Jeg burde egentlig skrive en manual til hvert billede. Men bemærk lige, at jeg skrev BURDE i teksten.:-)
Måske burde jeg lave om på det?

CV
Cv’er? – det er ikke det jeg har brugt mest tid på at opdatere. Og hvorfor så ikke? Vi skal leve i nuet nu, siges der, og det prøver jeg med mit gøren og laden. Billederne bliver i min optik, ikke bedre end de er nu, bare fordi de har været udstillet på Aros. Jeg nyder at mine billeder skal kæmpe for at vinde sit rum, på grund af motivet, eller kvaliteten af håndværket, og ikke fordi jeg har udstillet i Japan, Australien eller Middelfart Jeg skriver heller ikke under på forsiden af værkerne, for hvis de kan vinde rummet og din opmærksomhed, helt og aldeles nøgent, så kan jeg ikke være mere stolt. Derfor ikke CV.

Vh MAV (Maleren af verden)
https://malerenafverden.dk/

Detaljer

Start:
1. april
Slut:
30. april
Begivenhed Kategorier:
,

Kommende arrangementer