Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forårsudstilling

7. maj - 19. juni

Fernisering lørdag den 7. maj kl. 14.

Åbningstider: lørdage 14 – 17, søn- og helligdage 11 – 17

4 kunstnere udstiller: Astrid Helene Bjerg , billedkunst, Tove K. Krogh, skulptur, Anne Straarup, collage og Eva Kylov billedkunst.

Eva Kylov er billedkunstner med base i Skørping i Nordjylland. Hun er uddannet på Århus Kunstskole og Grafisk Skole og er desuden Mag. Art fra Aarhus Universitet.

I Eva Kylovs billeder ses abstraktioner af genkendelige motiver som arkitektur og natur. Billederne drejer sig om forholdet mellem modsætninger som balance og kaos eller stabilitet og bevægelse. I billederne ses desuden en stærk interesse for lys og skygge samt strukturer og mønstrer og farverne og deres nuancer i et blødt og lidt drømmende udstyk.  

 

Tove K. Krag, fra Løkken med skulpturer i Sydafrikansk drivtømmer og mangrovetræ.

Naturen selv er både inspiration, passion og motivation til det kunstneriske udtryk.
Men træets egen fascinerende struktur – dets utrolige hårdhed og de smukke naturskabte former taler i sig selv til fantasien.
Det findes naturligt i mange nuancer lige fra rødlige/gyldne farver til helt mørkt ibenholt. Efterfølgende behandlet med rå linolie inden montering på udvalgte skandinaviske natursten.

Nogle af skulpturer har endelig fået et yderligere blikfang med en blank bronzekugle.

Kunst er for Astrid Helene Bjerg frihed til at udtrykke, mærke og fornemme indre kræfter og begejstring. I skabelsesprocessen har Astrid forladt lærredet og penslerne. I stedet stortrives hun med det digitale medie og skaber sine værker med udvalgte redskaber herfra. Naturen er hendes store inspirationskilde. Hun fascineres af naturens design, linjer og lys. 

Anne Straarup, med collager lavet på Tranum Strandgård under et ophold i december 2021. Her er det papirstykker og tegninger, der indgår i et fortællende samspil. Nogle af papirlapperne har været ”på lager” i over 40 år med deres særlige farver og patina, andre er fundet undervejs i bøger og hæfter. Efterfølgende malet med gouache og tegnet i blæk sammensat i drømmende lovprisninger af havet.

Detaljer

Start:
7. maj
Slut:
19. juni
Begivenhed Kategorier:
,