Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med Dyveke – Danmarks hyggeligste duo

14. juli, 2021 kl: 20:00 - 22:00

OBS corona-restriktioner: På nuværende tidspunkt skal publikum huske at fremvise coronapas. Bestil billet/billetter, da der er begrænsede antal pladser.

Der er lagt op til en nostalgisk aften, når duoen DYVEKE, onsdag den 14. juli kl. 20, giver koncert på Tranum Strandgård. Duoen, der med afsæt i Kai Norman Andersens mange udødelige melodier, har specialiseret sig i gamle danske film- og revysange fra 20’erne, 30’erne og 40’erne.

Hvem husker f. eks. ikke „Pige træd varsomt“ eller „Gå med i Lunden.“ DYVEKE er tro overfor originalerne, men tilføjer samtidig sangene nyt liv i form af nye arrangementer og diverse vokalharmonier samt en ny og anderledes instrumentering.

Duoen, der består af Torben Warncke (ukulele, guitar og sang) og Henrik Prip Eriksen (guitar, kazoo og san), har givet koncerter på højskoler, plejehjem, spillesteder, i kirker og i forskellige foreninger.

Koncerterne har vist, at musikken ikke kun taler til et ældre publikum, men til flere aldersgrupper. Samtidig har de mange koncerter givet en stor erfaring, der er med til at sikre en musikalsk, nostalgisk og hyggelig oplevelse – og så kan man både lytte, synge med og måske tage en lille svingom til de gamle sange.

Detaljer

Dato:
14. juli, 2021
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Tranum Strandgård Kunst- og kulturcenter
Strandvejen 143
9460
+ Google Maps