Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kenneth Dahl Knudsens ATLAS

13. oktober, 2021 kl: 20:00 - 22:00

Efterårskoncert på Strandgården

Billetpris 120,-

Billetter kan købes ved indgangen,

eller via billetlink: KLIK HER  nb: man skal oprette en profil på billetsalg for at købe billetter på deres side https://www.billetsalg.dk/Log/ind

 

I samarbejde med Jammerbugt Kulturcenter optræder den prisvindende og internationalt anerkendte nordjyske musiker Kenneth Dahl Knudsen på Tranum Strandgård d. 13. oktober 2021.

Med værket ATLAS og en stærk sekstet tager Kenneth Dahl Knudsen ældgamle musiktraditioner med på nye rejser, der har tråde til både klassisk musik, moderne jazz og musikkens dybe rødder.

Et brag af en koncert med musikere fra seks forskellige lande

Ertan Tekin (Armenien/Tyrkiet) – Duduk
Wassim Mukdad (Syrien) Oud
Ganna Gryniva (Ukraine) Vokal og elektronik
Eyal Lovett (Israel) – Piano
Marius Ungureanu (Rumænien) – Bratsch
Kenneth Dahl Knudsen (DK) – Kontrabas

Musikken til ATLAS er nykomponeret i dialog med ensemblets musikere – med et mål om både at lade de rige musiktraditioner komme til udtryk, og samtidig udfordre traditionernes rammer og skabe nye retninger i grænselandet mellem moderne og gammel, mellemøstligt og europæisk, komponeret og improviseret.
Man kan forvente en koncert, der med sjæl og nerve udforsker både musikkens traditionelle aner, kompositionsmusikkens præcision og jazzens eksperimenterende afstikkere. Uanset hvad, er der lagt op til en smuk, poetisk og melankolsk oplevelse.

 

 

Detaljer

Dato:
13. oktober, 2021
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Tranum Strandgård Kunst- og kulturcenter
Strandvejen 143
9460