Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

maj 2022

Forårsudstilling

7. maj - 19. juni

4 kunstnere udstiller: Astrid Helene Bjerg , billedkunst, Tove K. Krogh, skulptur, Anne Straarup, collage og Niels Valentin, billedkunst.

Læs mere »

juni 2022

Sommerudstilling

25. juni - 7. august

Sommerudstillingen er i år en soloudstilling med kunstneren Helle Louise Kierkegaard, der udstiller malerier, ler-, træ- og skiferværker samt fotodokumentation og kunstbøger. Kunstneren udstiller i højt respekterede gallerier og museer i Europa og Amerika.

Læs mere »

juli 2022

Kunsthåndværkermarked

3. juli kl: 11:00 - 17:00

Der er lagt op til den helt specielle og hyggelige markedsstemning, når Tranum Strandgård slår dørene op til årets kunsthåndværkermarked

Læs mere »

Koncert med Bluesmusiker og sanger H. P. Lange

6. juli kl: 20:00 - 22:00

H.P. Lange er hyppig gæst på Strandgården og en veteran på den danske musikscene. I mere end 30 år har han været bluesmusiker på landevejen. Repertoiret er blevet et mix af sange, han selv har skrevet og gamle sange fra den amerikanske folkemusiktradition.

Læs mere »

Koncert med Petra Westra og Jesper B. Pedersen

13. juli kl: 20:00 - 22:00

Det er særdeles dygtige lokale kræfter, der slår tonen an denne aften. Duoen er et meget velspillende nordjysk ensemble, der især gør sig i genrerne: Country, Singer/songwriter med jazzede undertoner. Der spilles numre af bl.a. Norah Jones, Dolly Parton, Lisa Ekdal, Tina Dickow m.fl.

Læs mere »

Harp & Arp

20. juli kl: 20:00 - 22:00

Harp & Arp er et band som parret Katie Buckley og Jesper Pedersen har skabt i en fælles imaginær verden. Harp & Arp spiller musik for harpe og modular synthesizer. Musikken bliver til i nuet og bevæger sig i forskellige stemninger fra rolige tonale klange til mere abstrakte rejser i lyd og rum.

Læs mere »

En anderledes teaterkoncert

27. juli kl: 20:00 - 22:00

Oplev skuespilleren Victor Marcussens og musikeren Henning Jensens nyfortolkninger af gode gamle hits, der alle, på hver deres måde, afspejler livets uendelige mangfoldighed. Gode gamle sange, der kan gøre en forskel, og ramme dig hvor du både griner og græder, og undres, og indimellem også ramme så dybt, så det kan mærkes helt ind i sjælen.

Læs mere »

august 2022

Koncert med den tyske pianist Andreas Mühlen

3. august kl: 20:00 - 22:00

Entre: 100 kr. – medlemmer 80 kr.Andreas Mühlen har spillet i stort set alle store byer i Europa. Hans repertoire rækker fra værker af barokken til det moderne tonesprog og omfatter også sjældent spillede komponister. Han er i stand til at sætte sig ind i en bred vifte af musikalske stilarter. Han vil spille værker af en enkelt komponist.

Læs mere »

Sensommerudstilling

13. august - 18. september

SORT KUNST FRA SILKEBORG er titlen på denne skulptur og grafiske gruppeudstilling med kunstnerne:
Jytte Dunck Pedersen, Henrik Amorsen, Pernille Calundan, Anders T. Mortensen, Bente Aarøe og Lis Pedersen.

Læs mere »

Koncert med Mogens Dalsgaard

24. august kl: 20:00 - 22:00

Mogens Dalsgaard tilhører eliten af pianister med et bemærkelsesværdigt virke i Danmark såvel som i udlandet. Han fortæller på en humoristisk, underfundig og oplysende måde om den musik han spiller. Der spilles værker af bl.a. Chopin, Beethoven og Grieg.

Læs mere »

september 2022

Efterårsudstilling

24. september - 23. oktober

Årets efterårsudstilling er en soloudstilling med kunstneren Kirsten Gitz Johansen, der udstiller maleri, skulptur og keramik.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder