Indlæser Begivenheder

Efterårsudstilling

23. september - 22. oktober

Fernisering lørdag den 23. september kl. 14:00 – Gratis entré

3 kunstnere udstiller: Bruno Kjær, Klaus Bahnsen og Steffen Tast

Bruno Kjær
Mangfoldigheden er central i billedkunstner Bruno Kjærs værk, og kommer til udtryk i hans æstetiske udtryksformer, der spænder fra det oprindelige udgangspunkt i koldnålsradering. Grafikken har altid været en trofast følgesvend, men dertil er i forhold til emne og temaer kommet installationer, skulpturer, videoer, akryl på lærred og papir, collager, billeder, der kombineres med lyd og tekst, objets trouvés, kartotekskort overtegnede med figurer og ulæselig skrift. Bruno Kjær blander fundne hverdagsting og hverdagstrivialiteter med klassiske maleriske og grafiske former, og derigennem opstår en vekselvirkning mellem eksistentielle og trivielle situationer.
http://www.brunokjaer.dk

Klaus Bahnsen
Klaus Bahnsen (f.1952), uddannet på Aarhus Kunstakademi som maler og skulptør, har atelier i Sydhavnen Aarhus.
Klaus Bahnsen har udført udsmykninger og deltaget i et hav af udstillingssammenhænge med kolleger i Danmark og i udlandet, og er repræsenteret på flere danske kunstmuseer. Klaus Bahnsen har et skarpt øje for funde objekter (objets trouvés), og hvad man kan se i dem – gerne med et underfundigt og humoristisk glimt i øjet. På udstillingen viser han overraskende resultater af hans fantasi, som et resultat af hans evne til at se de ”skjulte” motiver, der gemmer sig i et tilsyneladende almindeligt stykke affald.
http://www.sporkunsten.dk/klausbahnsen

Steffen Tast
For Steffen Tast er de vigtigste virkemidler lys, luft og en åben struktur – samt evt. bevægelse. Værkerne opstår som eksperimenter med forskellige former for lys. En del af værkerne består af utallige små enheder, der tilsammen danner formen. Disse enheder er ofte i stille bevægelse og bevirker, at lyset sendes ud i små glimt. Værkerne er ydmyge i deres farver, og understreger lysets reflekser i overfladen, samt give en meditativ ro. I andre værker sammensættes værkerne af materialer, der spiller sammen på en særlig gunstig måde. Glas er et vigtigt materiale, og glas fremstilles på mange måder: tykt, tyndt, mønstret, rundt, farvet, blankt/”frosted” – dvs. mat. Endelig arbejder Steffen Tast også med grafik.
http://www.steffentast.dk

Detaljer

Start:
23. september
Slut:
22. oktober
Begivenhed Kategorier:
,

Kommende arrangementer